HTML

VoMit The SouL

-konstrukció alatt-

Friss topikok

Linkblog

Vomit the soul? Vomit the soul!

2010.12.18. 19:14 | -hypnotized- | Szólj hozzá!

Na, újra itt.

Most arról szeretnék írni, miért is lett Vomit the soul (Hányd ki a lelked) a blogom neve. Szerettem volna valami olyat, ami egyszerre brutális, durva, mégis kifejező és illik egy olyan bloghoz, ami alapvetően rólam és a gondolataimról szól. Gondolkodtam, és ez jutott eszembe. Később döbbentem csak rá, hogy a Vomit the Soul egy Cannibal Corpse szám és még a telefonomon is rajta van. Pedig direkt nem akartam számcímet választani, vagy valami hasonló dolgot, mégis sikerült, lol. :D

Más: tegnap koncert volt a pinceklubban, bánhatja, aki nem jött el. A kedvenc sárvári zenekarjaim léptek fel, név szerint a B.A.D. és az Atakám, mindkettő awesome. Az Atakám lépett fel először, kapásból a Turn Up The Night-tal indítottak a Black Sabbath-tól, majd játszottak még több Sabbath-ot, AC/DC-t, Led Zep-et és Deep Purple számokat is. A B.A.D. is jó volt... Majd laptopDJ volt hajnalig, szólt mindenféle szarság. Kammal rendszeresen zaklattuk szegény srácot, hogy rakjon már be valami normálisat is. Táncoltunk, hülyéskedtünk a buli végére gyönyörű állapotban beesett haverokkal. :D Szépek lehettünk mindannyian. :'D Sajna alig jöttek le az elejére a bulinak, így kicsit untam magam, amíg hangolt az Atakám. Nem volt rossz este, bár lehettünk volna többen is, de hát mostanában mindenkinek karácsony, szilveszter-spórolás, vizsgák-no bulizás, szóval igen.

Nekiálltam felkészülni végre az angol nyelvvizsgának felső fokon, mert rohadtul kellene az a plusz 12 pont, mivel ugye idén úgy van, hogy 1 középfokért jár 28 pont, míg 2 középfokúért vagy 1 felsőért 40. És mert németből esélytelen, hogy középszintre eljussak, köszönhetően a színvonalas oktatásnak, ami a sulinkban zajlik, úgy döntöttem, hogy az angol felsőt célzom meg. András, az angoltanárom azt mondta, 2 hónap alatt fel tudnék készülni. Anyám utánanézett, és van vizsga januárban meg márciusban. Szóval fasza, márciusig még három hónap van. De azért jó sok gyakorlás és tanulás van kilátásban.

Címkék: koncert angol bad cannibal corpse pinceklub atakám

A bejegyzés trackback címe:

https://vomitthesoul.blog.hu/api/trackback/id/tr742524541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása